- Datum vydání:26.12.2008
- Komentáře:4 Komentářů
- Kategorie:Mé vlastní cesty, Pákistán, Indie a Srí Lanka 2008/2009
Pred par dny jsem tu zveřejnil fotografii vegetariánského burgeru a podle ohlasů jste na něj vážně chuť nedostali. O den pozdeji jsem si ho koupil znovu a pro vás mám video, jak se celý burger připravuje. Dále se podíváme jak se krásně smaží trojhránky jménem Samosa, jak vypadá Pakora a Dželeby (Jeleby) . Vše nakonec spláchneme místním čajem (stejně jako v Indii i tady mu říkají hezky „česky“ prostě „čaj“), který se připravuje tak, že svaříte mléko s čajem, přidáte cukr, přelejete přes síto a podáváte.
Jak se dělá burger na ulici v Karáčí from robertstipek on Vimeo.
Samosa, trojhranky plnene bramborami, paprickami chili a korenim, se prave smazi v oleji na druhem videu a jsou vystaveny vpravo z pohledu kamery. Uprostred je Pakora, testicko smichane se zeleninou, vlevo je pak Jeleby.
SOUVISEJÍCÍ FOTOGRAFIE:
Samosa from robertstipek on Vimeo.
4 Komentářů
lol, pekny vajcovy burger :D Eggburger.. haha
Tak tam bych se asi nenajedl :-)
No to je des. Jak to sudli po te plotne. No taky by me zajmalo jak casto to umyva :))))
Po mesiaci v Indii by om s tím vobec nemal problem :-D